Yleisökävelykierrokset toukokuussa 2023

6.4.2023

Suositut ja paljon kysytyt kävelykierrokseni alkavat taas toukokuussa! 

Pitkän talven jälkeen koittaa taas uusi, ihana kevät! Lumen ja jään alta paljastuvat sulat kadut ja polut sekä kukoistamaan heräävät puistot houkuttelevat kävelemään sekä kohtaamaan. Edellisinä kesinä suuren suosion saavuttaneet ja kävelykierrokseni alkavat toukokuun alussa! 

Opastamillani teemakierroksilla tutustutaan rauhallisesti kävellen Helsingin ja Espoon kiehtovaan historiaan ja kauniisiin kohteisiin. Ensimmäisinä vuorossa ovat mm. Eiran huvilakaupunginosa, Wanha Munkkiniemi ja Kruununhaka kummituksineen sekä Espoon puolella Träskända ja Ruukinranta. Suosikkikierroksia toteutetaan sekä arki-iltaisin että viikonloppuisin. Kalenteri päivittyy kevään ja kesän mittaan käytettävissäni olevan ajan sekä asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tiedot tulevista kävelykierroksista löytyvät otsikon Yleisökävelykierrokset 2023 alta. Julkaisen uudet kävelykierrokset myös Manoris Oy:n Facebook-sivulla  osoitteessa https://www.facebook.com/ManorisTravel.

Tarinoiden ja nähtävyyksien ohella kierrokset tarjoavat liikuntaa ulkoilmassa, mutta kävelemme rauhalliseen tahtiin ja pysähtelemme usein.  Nämä ovat kulttuurikierroksia, eivät urheilusuorituksia!  Kävelykierrokset ovat osallistujille edullinen sekä ekologinen tapa tutustua lähiympäristön nähtävyyksiin ja historiaan. Ne tarjoavat myös mahdollisuuksia pysähtyä ihastelemaan usein huomaamatta jääviä pieniä ihmeitä, kohtaamaan ja keskustelemaan.

Kierroksille ei ole ennakkoilmoittautumista, eikä säävarausta, osallistumismaksu 10 €/hlö maksetaan paikan päällä käteisellä tai MobilePaylla numeroon +358 40 539 0656. suunnittelemillani ja opastamillani kävelykierroksilla! 

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan pääkaupunkiseudun kiehtovaan historiaan ja kauneimpiin kohteisiin