Ryhmäliikuntatunnit

Naisten Pankin Kävele Naiselle ammatti -tapahtuman alkujumppaa ohjaamassa syyskuussa 2019. Kuva: Petteri Järvinen

* Tällä hetkellä tarjoan liikuntatunteja vain kertaluontoisesti yksittäisiin tapahtumiin. Säännöllisestä ryhmäliikunnanohjaajan työstä olen ainakin toistaiseksi eläkkeellä... ;-)

 

Tarjoan monipuolisia ja korkeatasoisia ryhmäliikuntatunteja aikuisille ja lapsille. Olen iloinen ja innostava ohjaaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus sekä laaja ja monipuolinen koulutus (mm. Aerobic, Zumba®, ZumbaToning®, ZumbaKids®,  ZumbaStep®,  Spirals, Piloxing®, Kahvakuula) hyvin erilaisten tuntien ohjaamiseen. Voitte varata joko säännöllisen viikkotunnin tai kertaluontoisen tapahtuman.

Aikuisten tunnit sopivat esimerkiksi tyky -päivien ohjelmaksi, lasten hauskat tanssiliikuntatunnit voidaan muokata niin iltapäiväkerhon viikko-ohjelmaan kuin teemasynttäreille sopiviksi. Tunnit räätälöidään jokaiselle ryhmälle sopiviksi mm. osallistujien ikä, kunto ja taitotaso huomioiden. Ohjaajana tavoitteeni on tarjota tehokasta ja turvallista liikuntaa sekä iloa ja hyvää mieltä.

Olen kehittänyt omia tunteja, joilla yhdistyvät tehokas, monipuolinen ja turvallinen treenaaminen sekä liikunnan ilo.

DanceFit -tunnit aikuisille

Aikuisille olen kehittänyt monipuolisesti eri lajeja yhdistävän tanssillisen DanceFit -tunnin. DanceFit on helppo, hauska ja tehokas tanssillinen tunti, jossa yhdistellään erilaisia rytmejä ja tyylejä, lihaskunto-osuuksia unohtamatta. Sheikkausta, hikeä ja huumoria!

Lasten Sun Dance Kids -tunnit

Kahden liikunnallisen tyttären äitinä lasten kannustava, turvallinen ja tehokas liikunta on erityisen lähellä sydäntäni.  Olen kehittänyt lapsille (n. 6-11 v.) oman Sun Dance Kids -tunnin. Sun Dance Kids -tunneilla koetaan liikunnan iloa ja onnistumisen elämyksiä vailla suoriutumispaineita, kilpailua tai tiukkoihin sääntöihin sitoutumista. Liikkuminen, leikkiminen ja tanssiminen ovat jokaisen lapsen perusoikeuksia - jokainen osaa ja on omassa tyylilajissaan paras. Tanssillisia osioita sekä leikkejä ja pelejä sisältävät tunnit ovat helppoja ja hauskoja, mutta myös tehokaita ja kehittäviä. Iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä tanssien ja leikkien pidetään yllä kuntoa sekä opitaan liikunnallisia taitoja, kehonhallintaa ja lapsille suunniteltuja  huippuhauskoja tanssikoreografioita.

Tarjoan Sun Dance Kids -tunteja myös kouluille osaksi iltapäivätoimintaa, jolloin ne mahdollistavat liikunnan harrastamisen tutussa ja turvallisessa ympäristössä heti koulupäivän jälkeen.

Pyydä tarjous juuri Sinun ryhmällesi sopivasta liikunnallisesta elämyksestä.

Aurinkoisesti tervetuloa liikkumaan kanssani!
Motto: Hyvä ryhti, iloinen ilme, hyvä olo, hyvä mieli!