ESPOON KUULUISIA KARTANOITA JA KARTANONVÄKEÄ -RETKI 9.6. YHTEISTYÖSSÄ ÅBERGIN LINJAN KANSSA

24.5.2022

Manorisin sivun tykkääjille ja seuraajille 10 € alennus!

Yli kaksi vuotta jatkuneen koronatauon jälkeen toteutamme jälleen yhdessä loistavan Åbergin Linja kanssa erilaisia teemallisia retkiä Espoossa ja muualla Uudellamaalla.

Ensimmäisenä myyntiin aukesivat paljon kysytyt Espoon kartanokierrokset, ja kauden ensimmäinen kierros on torstaina 9.6.

Retken hintaan sisältyvät oppaan palvelut koko retken ajan, sisäänpääsyt vierailukohteisiin, lounas Backbyn kartanon runsaasta noutopöydästä sekä kuljetus tasokkaalla turistibussilla.

Seitsemän tunnin (10-17) bussiretkeen sisältyvät opastetut vierailut Espoon kartanolla ja Backbyn kartanolla Bodominjärven kulttuurimaisemissa sekä kävely tarunhohtoisen Aurora Karamzinin jalanjäljissä Träskändan kartanopuistossa. Päivän mittaan nähdään myös lukuisia muita kartanoita ja huviloita, mm. Hagalund, Alberga, Bodom ja Oittaa sekä kuullaan mm. Sinebrychoffien ja Kiseleffien sukujen vaiheista Espoossa ja mm. Elli Tompurin sekä Mary ja Akseli Gallen-Kallelan elämästä. Päivän mittaan kerron upeissa kohteissa tarinoita niin kartanoiden loistonpäivistä suurenmoisine juhlineen ja kansainvälisine vieraineen kuin sota-ajoista ja koskettavista ihmiskohtaloista.

Manorisin asiakkaat saavat koodilla ESPOO50 saa kokopäivän retken hinnasta (69 €) 10 euron alennuksen!

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta. Lämpimästi tervetuloa elämykselliselle retkelle hyvässä seurassa!

https://aberginlinja.bussimatkat.fi/matka/142317?fbclid=IwAR0dtc_YiMu8hQiMigourgkKK9s1cm2JY1wIPF-nW4zpsnl-VVhabJ10hPE