Tilauskävelykierrokset

Varaa yksityinen ja yksilöllinen kävelykierros kaveriporukalle, suvulle tai työtiimille!

Mari Anthonin suunnittelemilla ja opastamilla kierroksilla tutustutaan pääkaupunkiseudun kauneimpiin kohteisiin, kiehtovaan historiaan ja koskettaviin ihmiskohtaloihin. Kävelykierros on sosiaalinen ja ympäristöystävällinen tapa tutustua niin oman lähiympäristön kuin uusien alueiden  menneisyyteen, nykypäivään ja tulevaisuuden suunnitelmiin, arkkitehtuuriin, asukkaisiin, muistomerkkeihin ja viheralueisiin. Retken jälkeen katsot omia kotikulmiasikin uusin silmin.

Monipuolinen tarjonta löytyy Kävelykierrosvalikoima-sivulta. Tilauskierroksen suunnittelun ja opastuksen hinta on 300 €/2 h (sis. Alv 24 %) ryhmän koosta ja ajankohdasta riippumatta. Kaikki kierrokset saatavilla myös englanniksi opastettuna.
Tilauskierroksissa minimihinta on alalla vallitsevan käytännön mukaan 2 h, sillä mukana on aina suunnittelu ja valmistelu, yhteydenpito, laskutus jne. Kävelykierrosteni kesto on tavallisesti noin kaksi tuntia, mutta kierroksen voi toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan myös lyhyempänä tai pidempänä.

Suunnittelen jokaisen tilauskierroksen asiakkaideni yksilöllisten toiveiden mukaan – kerrottehan varauksen yhteydessä mahdolliset muut toiveenne kierroksen reitin, kohteiden ja sisällön suhteen. 

Varaus tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen kierrospäivää ja vahvistaa sähköpostitse.