Asiakaspalautteita ja aiempia asiakkaita

"Mari on ehdottomasti paras kaupunkiopas mitä tiedän. Hänen elävä, iloinen ja asiantunteva opastus avaa aivan uudella tavalla ihmisten, kokonaisten sukujen ja kaupunginosien historiaa."

"Mukaansa tempaava, asiansa osaava, erinomainen opas."

"Aivan ainutlaatuinen elämys kun ”astuu” Marin kanssa kohteeseen! Seuraavaksi tutustumaan kotikaupunkini saloihin!! Suosittelen lämpimästi - opastuskohteiden valikoima on aivan mieletön!!"

"What a wonderful experience I’ve had today when visiting Hietaniemi cemetery. Fascinating life stories of some outstanding people told by such a brilliant, knowledgeable and entertaining guide. As a guide myself I’m always looking a bit deeper. Today’s walking tour was simply unforgettable. Thank you, Mari!"

"Mari kertoi 2 tuntia upeaa tarinaa ja kuljetti meitä ympäri huvilaa sisällä ja ulkona. Faktoja, vuosilukuja, nimiä ja mikä hurjinta, ilman yhtäkään muistiinpanoa. Mari osasi kaiken tuosta vaan. Meidän kuuntelijoiden piti vaan pysähtyä omasta arjestamme historian vietäväksi. Olin aikaisemmin kuullut Marista pelkkää hyvää, mutta nyt voin 100% allekirjoittaa saman."

"Marilla on upea, monipuolinen tapa kertoa ihmisistä ja heidän elämästään. Kerronta on upeasti polveilevaa ja koukuttavaa kuunneltavaa. Ja se tietomäärä mikä Marilla on, on aivan huikea!"

"Olimme kaveriporukan kanssa Marin kummituskierroksella Kruununhaassa ja 2,5h kierroksen jälkeen oltaisiin vain haluttu kuulla lisää. Marilla on ällistyttävä kyky mielenkiintoiseen tarinan kerrontaan. Meidän 10 hengen porukasta kaikki antoivat kierrokselle 10+++ ja ovat milloin tahansa valmiita uudelle retkelle Marin kanssa. Lämmin suositus <3"

– Poimintoja Manorisin Facebook-arvosteluista


Asiakkaita

Manorisin ammattitaitoon ja asiakaspalveluun ovat asiakkaina luottaneet mm. Espoon modernin taiteen museo EMMA, KulttuuriEspoo, työ- ja elinkeinoministeriö, sisäministeriö, Kansallisgalleria, Sveitsin suurlähetystö, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, Espoon Kirjailijat ry, Espoon-Kauniaisten Akateemiset Naiset, Aalto-yliopisto, ProMartat, Åbergin Linja, Espoon seurakunnat, Espoon kaupunginosayhdistysten liitto ry, Pro Karhusaari ry sekä Träskändan kartanon ystävät ry.