Teemallisia retkiä Uudellamaalla yhteistyössä Åbergin Linjan kanssa

17.3.2016

Ainola

TEEMALLISIA RETKIÄ UUDELLAMAALLA YHTEISTYÖSSÄ ÅBERGIN LINJAN KANSSA

Toteutan jälleen ensi keväänä ja kesänä yhteistyössä Åbergin Linjan kanssa erilaisia teemallisia retkiä Espoossa ja muualla Uudellamaalla. Jatkuvasti on toivottu retkiä, joille yksittäiset osallistujat voisivat ilmoittautua ja nyt niitä on tarjolla. Ensimmäisenä ovat myyntiin auenneet  toukokuussa toteutettava "Kiehtovia naiskohtaloita ja kultakauden taiteilijaelämää Tuusulanjärvellä" -retki sekä paljon kysytyt Espoon kartanokierrokset.

Tuusulan retki toteutetaan sunnuntaina 15.5. ja Espoon kartanokierrokset 24.8. ja 21.8. Uusia ajankohtia sekä teemoja tulossa mahdollisesti myöhemmin keväällä.  

Kiehtovia naiskohtaloita ja kultakauden taiteilijaelämää Tuusulanjärvellä -retken valokeilassa ovat mm. Aino Sibelius, Maija Halonen, Venny Soldan-Brofeldt, Tilly Soldan, Elisabeth Järnefelt, Saimi Järnefelt ja Martta Wendelin. Vierailemme Ainolassa, Lottamuseossa sekä Halosenniemessä ja tutustumme ulkopäin myös mm. Aholaan, Erkkolaan ja Krapiin.  Keittolounas Lottakanttiinissa (keitto, salaatti, leipä, levite, maito/vesi, kahvi/tee)

Espoon kartanokierroksen aikana tutustumme mm. Bodominjärven kartanoihin, Hagalundin kartanolle kuuluneeseen Sinebrychoffin huvilaan, Albergan kartanoon sekä Träskändaan. Buffetlounas Oittaan kartanon kivinavetan ravintolassa.

Kuuden tunnin retkien hintaan sisältyy oppaan palvelut koko retken ajan, sisäänpääsyt vierailukohteisiin. lounas noutopöydästä sekä kuljetus Åbergin Linjan tasokkaalla turistibussilla.  

Retket voi varata oheisen linkin takaa löytyvän Åbergin Linjan Matkakaupan kautta. Tuusulan retkestä Museokortin haltijat saavat 9 € alennuksen. Jo yli puolet retken paikoista on myyty, eli kannattaa toimia nopeasti, mikäli haluaa mukaan historian ensimmäiselle Manoriksen ja Åbergin Linjan toteuttamalle Matkakauppa/Museokortti -retkelle. Hyvää yhteistyötä olemme muuten tehneet yli 10 vuoden ajan.     

Lämpimästi tervetuloa elämyksellisille retkille hyvässä seurassa!

http://aberginlinja.bussimatkat.fi/